600 עובדי עמותת עמך המספקת מענה לצרכים של ניצולי שואה התאגדו בהסתדרות
העובדים מבקשים להתאגד בהסתדרות על מנת להסדיר את תנאיהם וביטחונם התעסוקתי ולחתום על הסכם קיבוצי

כ-600 עובדי עמותת עמך המספקת מענה לצרכים הנפשיים של ניצולי שואה התאגדו בהסתדרות מתוך מטרה לדאוג לתנאי העסקתם ושיפור זכויותיהם. עובדי עמותת עמך המעניקה טיפול נפשי למאות ניצולי וניצולות שואה בקליניקה ובבתים ומפעילה מועדונים חברתיים-טיפוליים, ב-12 מרכזים הפרוסים ברחבי הארץ, ובנוסף מדריכה ומנהלת מערך התנדבות ארצי.
לצד טיפול ותמיכה בניצולי שואה ובני משפחותיהם פתחה העמותה את שעריה ומציעה טיפול נפשי לאוכלוסיות נוספות. העובדים הביעו את רצונם להתאגד בהסתדרות על מנת להסדיר את תנאיהם וביטחונם התעסוקתי ולהיכנס למו”מ עם ההנהלה לקראת חתימה על הסכם קיבוצי.
מוועד הפעולה שהקימו העובדים נמסר: “אנו בטוחים כי בעמותה מסורה וערכית כעמותת עמך ההנהלה תשתף פעולה עם הוועד ותפעל בצורה נחושה להסדרת תנאיהם של עובדי העמותה, אשר מקדישים את מיטב זמנם להענקת סיוע נפשי לציבור בכלל ולניצולי השואה בפרט”. ההתאגדות נעשתה בהובלת האגף להתאגדות עובדים בהסתדרות וראש חטיבת הביטוח והפיננסים בהסתדרות המעו”ף, עידן אור. פגישת היכרות ותחילת משא ומתן צפויה להתקיים בקרוב בין מנכ”ל העמותה, ועד הפעולה ונציגי ההסתדרות.
אנו עושים מאמצים להביא ידיעות בדוקות ומדויקות, ולא להפר זכויות יוצרים. אם נתקלת בטעות או בהפרת זכויות יוצרים, אנא פנה/י אלינו בהקדם במייל info@zoha.org.il