עובדי פרי הגליל הפסיקו את השביתה: הפיטורים נמנעו ו-15 עובדים יוצאים לחל"ת

עובדי המפעל פתחו בשביתה ביום ראשון האחרון במחאה על כוונת ההנהלה לפטר 70 מתוך 130 עובדים

נמענו הפיטורים הנרחבים בפרי הגליל. בדיון שהתקיים היום (שלישי) בוועד הפועל של ההסתדרות בתל-אביב, בהשתתפות מ"מ יו"ר ההסתדרות רועי יעקב, יו"ר הסתדרות המזון והפרמצבטיקה אליעזר בלו, יו"ר ההסתדרות במרחב הגליל העליון יונה פרטוק, ובעלי המפעל מוטי קופרלי ואושיק אפרים – ההנהלה חזרה בה מכוונתה לפטר 45 מתוך 130 העובדים, וסוכם כי 15 עובדים יוצאו לחל"ת. בעקבות הסיכומים, עובדי פרי הגליל הפסיקו את השביתה וההתבצרות במפעל וביטלו את ההפגנה שאמורה הייתה להיערך מחר מול משרדי רשת "חצי חינם" בחולון.

עובדי המפעל פתחו בשביתה ביום ראשון האחרון במחאה על כוונת ההנהלה לפטר 70 מתוך 130 עובדים. לדבריהם, צעדי ההנהלה מנוגדים לסיכומים עם ועד העובדים ועם ההסתדרות, שהוצגו גם בדיון חירום שנערך בכנסת, על פיטורים בהיקף מצומצם יותר. אתמול הגיע למפעל יו"ר סיעת חד"ש בהסתדרות וחבר הנהגת ארגון העובדים, עזיז בסיוני, והביעה את תמיכת החזית במאבק העובדים.

עוד בנושא: https://zoha.org.il/127354

יו"ר ועד עובדי פרי הגליל, מוטי חזיזה יחד יו"ר סיעת חד"ש בהסתדרות, עזיז בסיוני (ראשון משמאל) אתמול, בעת ביקור סולידריות עם העובדים המתבצרים במפעל (צילום: זו הדרך)

אנו עושים מאמצים להביא ידיעות בדוקות ומדויקות, ולא להפר זכויות יוצרים. אם נתקלת בטעות או בהפרת זכויות יוצרים, אנא פנה/י אלינו בהקדם במייל info@zoha.org.il

לגלות עוד מהאתר זו הדרך

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא

דילוג לתוכן