fbpx

המטה להחזרת השבויים והנעדרים יקים את ‘עיר החטופים’ במתחם מוזיאון ת”א

הבוקר הפגינו בקריה בתל-אביב מאות פעילים ובהם קרובים החטופים לקראת בואו של נשיא ארה"ב ג'ו ביידן

מטה המשפחות להחזרת השבויים והנעדרים יקים הערב (רביעי) את “עיר החטופים” במתחם מוזיאון תל-אביב שברחוב שאול המלך. המטה קרא למתנדבים להצטרף לצוות הקמת המאהל. מהמטה נמסר “עיר אהלים במרכז תל-אביב ישמש מוקד למשפחות החטופים, למפגשים עם אזרחים התומכים בשחרורם וכמרכז תקשורת ובהסברה”. המאהל יפעל ממחר בוקר במשך כל סוף השבוע ועד ליום ראשון בשעות הבוקר.

יצוין שהבוקר הפגינו בקריה בתל-אביב מאות פעילים ובהם קרובים החטופים לקראת בואו של נשיא ארה”ב ג’ו ביידן לפגישה עם ראש הממשלה בנימין נתניהו. בין היתר הם הניפו כרזות באנגלית עם דיוקנו של נתניהו והקריאה “תתפטר!”. “באנו להסביר לנשיא ארה”ב איזה עבריין הוא עומד לפגוש, איזה מחרב, מפלג ומקלקל, שזנח את משמרתו כדי לעשות נזק לביתו – לא הפרטי – הלאומי- והפקיר אומה שלמה לחבורת פורעים, עבריינים ואנסים רצחניים.”

עוד בנושא: https://zoha.org.il/124669

 

 

הכרזות שהונפו הבוקר בעת ביקורו של נשיא ארה"ב ג'ו ביידן בקריה בתל-אביב (צילום: מחאת הדגל השחור)

אנו עושים מאמצים להביא ידיעות בדוקות ומדויקות, ולא להפר זכויות יוצרים. אם נתקלת בטעות או בהפרת זכויות יוצרים, אנא פנה/י אלינו בהקדם במייל info@zoha.org.il

דילוג לתוכן