הוטל עיכוב על השחרור של המתנחל החשוד ברצח בכפר בורקה
המתנחל אלישע ירד הדובר לשעבר של ח"כ לימור סון הר מלך החשוד במעורבות ברצח קוסאי מעטאן בכפר בורקה

הוטל עיכוב על שחרור המתנחל אלישע ירד למעצר בית, לשעבר הדובר של ח”כ לימור סון הר־מלך (עוצמה יהודית), החשוד במעורבות ברצח הצעיר הפלסטיני קוסאי מעטאן בכפר בורקה בשטחים הכבושים ביום שישי האחרון. החשוד בהרג יחיאל אינדור יישאר במעצר בבית החולים כשרק הוריו ואח שלו מוסכמים לסייע לו ולסעוד אותו. כך קבעה היום (שלישי) השופטת תמר בר אשר שאמרה בהחלטתה: “חומר הראיות המבסס חשד למעורבות באירועים אינו ברף המינימלי הדרוש לצורך ביסוס חשד סביר בכל הנוגע לעבירות ההמתה”.
יצוין שאתמול ערכו ביקור תנחומים בביתו של הצעיר שנרצח חברי הכנסת איימן עודה ואחמד טיבי (חד”ש-תע”ל) יחד עם ח”כ לשעבר מוסי רז (מרצ). הם גינו את דבריו של השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר שאמר השבוע בהתייחסו לרצח: “המדיניות שלי ברורה. מי שמגן על עצמו מזריקת אבנים צריך לקבל צל”ש”. עוד הם קראו לפירוק ההתנחלויות ולהקמת מדינה פלסטינית עצמאית בצידה של ישראל.
עוד בנושא: https://zoha.org.il/123150
אנו עושים מאמצים להביא ידיעות בדוקות ומדויקות, ולא להפר זכויות יוצרים. אם נתקלת בטעות או בהפרת זכויות יוצרים, אנא פנה/י אלינו בהקדם במייל info@zoha.org.il