ארגון העיתונאים יעניק בחודש מאי את פרס אורי אבנרי לעיתונות אמיצה

הפרס יוענק לעיתונאי שעשה עבודה עיתונאית פורצת דרך שהשפיעה על סדר היום הציבורי בישראל

ארגון העיתונאים והעיתונאיות והקרן ע"ש רחל ואורי אבנרי הודיעו הבוקר (ראשון) כי השנה יוענק פרס אורי אבנרי לעיתונות אמיצה במסגרת האירוע השנתי של הארגון בחודש מאי. הפרס יוענק לעיתונאי שעשה עבודה עיתונאית פורצת דרך שהשפיעה על סדר היום הציבורי. הפרס בסך 15 אלף שקל מיועד לתחקירים בתקשורת המודפסת, האלקטרונית, העצמאית והדיגיטלית.

בשנה שעברה הפרס הוענק לקבוצה גדולה של עיתונאים ועיתונאיות שירדו ב-7 לאוקטובר לדרום להעביר דיווחים ממתקפת הטרור של חמאס. יהושע ג'וש בריינר זכה בפרס לפני שנתיים ועיתונאי כאן 11 אורן אהרוני בשנה הקודמת. הפרס הראשון הוענק ב2021 לגור מגידו ולאור-לי ברלב, עיתונאית עצמאית המסקרת את המחאה נגד ממשלת הימין.

מהארגון נמסר כי הפרס יינתן לעיתונאים פעילים בישראל, ולתחקירים או כתבות הקשורים בישראל בעברית, באנגלית או בערבית שפורסמו אשתקד. כל אחד רשאי להגיש מועמדות לפרס עד ה-20 באפריל, בין אם בעצמו עבור מישהו אחר.

 

הגשת מועמדות בלינק הזה.

אורי אבנרי מראיין את יו"ר אש"ף יאסר ערפאת בעת המצור על ביירות ב-1982 (צילום: ויקימדיה)

אנו עושים מאמצים להביא ידיעות בדוקות ומדויקות, ולא להפר זכויות יוצרים. אם נתקלת בטעות או בהפרת זכויות יוצרים, אנא פנה/י אלינו בהקדם במייל info@zoha.org.il

לגלות עוד מהאתר זו הדרך

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא

דילוג לתוכן