קרן משפחת צידאוי העניקה מלגות לסטודנטים יהודים וערבים במכללת אורנים
הדוברים בטקס הדגישו את תרומת המלגות לחיים המשותפים בין יהודים וערבים

הקרן על שם אמנה ואברהים צידאוי העניקה אתמול (רביעי) מלגות לסטודנטים יהודים וערבים הלומדים במכללה האקדמית לחינוך אורנים. בטקס השתתפו נשיא אורנים, פרופ’ עמית שכטר, דיקנית הפקולטה למדעי הרוח, ד”ר הדס הירש, דיקנית הסטדנטים, אילת אילני ובני משפחת צידאוי. נציגה של הקרן, המחנך הוותיק מופיד צידאוי העניק את המלגות לקרינה רבינוביץ’, מועתסם חטיב, יצחק טדלה ומרים רחאל.
כל הדוברים בטקס הדגישו את חשיבות המלגות עבור הלומדים בקמפוס הצפוני ותרומתן לחיים המשותפים בין יהודים וערבים. עוד צוין שהקרן הכפילה השנה את מספר המלגות. דיקנית הסטודנטים בירכה את משפחת צידאוי “שמדגימה במעשיה את השותפות של ערבים ויהודים ואת החיים הטובים שיכולים להתקיים בארץ זו – חיים של כבוד הדדי, השכלה, עבודה ועתיד של משותף”. “בנדיבות ליבכם נתברך”, הדגישה.
אנו עושים מאמצים להביא ידיעות בדוקות ומדויקות, ולא להפר זכויות יוצרים. אם נתקלת בטעות או בהפרת זכויות יוצרים, אנא פנה/י אלינו בהקדם במייל info@zoha.org.il