פעילי חד”ש יפגינו מול אתר הבנייה בת”א בו נהרג עובד בניין גיאורגי
מחד"ש נמסר: "העובד ששמו טרם פורסם הוא קורבן נוסף של הזנחה מתמשכת של בטיחותם ושלומם של עובדי הבניין"

פעילי חד”ש יפגינו ביום שישי הקרוב, 16.7, בשעה 11:00 מול אתר בנייה ברחוב קרליבך 2 במרכז תל-אביב לזכרו של העובד הגיאורגי שנהרג במקום בעת מילוי תפקידו.
העובד נפל את מותו ביום שני ה-5 ביולי הוא ההרוג ה־15 בתאונות בענף הבניין מתחילת 2021.
מחד”ש נמסר ש”העובד ששמו טרם פורסם הוא קורבן נוסף של הזנחה מתמשכת של בטיחותם ושלומם של עובדי הבניין מצד בעלי ההון – הקבלנים והיזמים – ומצד הזרועות השלטון שאמורות לפקח על אתרי הבנייה ולאכוף את כללי הבטיחות. בואו לעמוד איתנו בתביעה לחיים לפני רווחים, צדק וביטחון לכל עובדי הבניין”.
יצוין שבתחילת החודש נהרג באתר אחר במרכז תל-אביב, ברחוב קפלן פינת דה וינ’צי, העובד הפלסטיני מוסעב אל-נג’די בנפילה מהקומה ה-41 ופעילי חד”ש הפגינו במקום. בשער האחרון של “זו הדרך” ותחת הכותרת “נופלים אל מותם”, נאמר על הקטל בענף הבנייה: “אין חקירה, אין אכיפה ואין ענישה. ומי מרוויח? הקבלנים כמובן”.
האירוע בפייסבוק:
https://www.facebook.com/events/170521888396964
עוד בנושא:
אנו עושים מאמצים להביא ידיעות בדוקות ומדויקות, ולא להפר זכויות יוצרים. אם נתקלת בטעות או בהפרת זכויות יוצרים, אנא פנה/י אלינו בהקדם במייל info@zoha.org.il